| AGENDA                           | Feather River Tourism Association<br>May 8, 2023  |   |  |
|----------------------------------|---|---|--|
| Type of<br>meeting               | Board of Directors Meeting         Start Time:       12 noon         Location:       Plumas Bank         121 Crescent St         Greenville, CA 95947   |   |  |
| Directors                        | Sharon Roberts, President; Karen Kleven, Vice President; Susan Bryner,<br>Treasurer. Directors: Josie Litchfield, Riccardo Jacobus, Janice Haman  |   |  |
| Purpose &<br>Desired<br>Outcomes | <ul> <li>Purpose: Quarterly Board Meeting</li> <li>Desired Outcomes: <ul> <li>Accept Joe's resignation see closed session</li> <li>Approve Revised Bylaws (Article V, Section 4: Criteria)</li> <li>Decide on logo</li> <li>Improved communication between Board members</li> </ul> </li> </ul>   |   |  |
| 12:00 – 12:05<br>5 min           | Approval of Agenda & Previous Minutes <ul> <li><u>Minutes 3.20.2023</u></li> </ul>  | Sharon Roberts                                |  |
| 12:05 – 12:20<br>15 min          | COMMUNICATION DISCUSSION  | All Board<br>Members                          |  |
| 12:20 – 12:40<br>20 min          | <ul> <li>MARKET THE REGION <ul> <li>Presentation of new logo -action item</li> <li>Update on Sierra Rec <ul> <li>report to attach</li> </ul> </li> <li>Update Weekend Sherpa</li> <li>Update of Shasta Cascade Summit</li> <li>Update from Marketing Committee</li> <li>Media Kit</li> <li>Proposal from Sansone Plus</li> <li>Overall marketing discussion - social media, hiring agency, etc</li> </ul> </li> </ul> | Sharon Roberts<br>and<br>Katherine<br>Sansone |  |
| 12:40 – 1:00<br>20 min           | <ul> <li>OPERATIONS/POLICY/PROCEDURES         <ul> <li>Organizational Chart discussion</li> <li>Update from Procedures Committee (Karen)                 <ul></ul></li></ul></li></ul>  | Sharon Roberts<br>and<br>Karen Kleven         |  |

| 1:00 – 1:25<br>25 min | CURRENT AFFAIRS <ul> <li>Wedding Fair Booth update</li> <li>Upcoming Events <ul> <li>Lodging Appreciation 5/16</li> <li>Presentation Outline</li> <li>SBTA Fair 6/3/23 (booth?)</li> <li>TMH</li> <li>High Sierra Music Festival 6/29-7/2 (booth?)</li> </ul> </li> </ul>   | Sharon Roberts<br>and<br>Karen Kleven |
|-----------------------|---|---------------------------------------|
| 1:25 – 1:35<br>10 min | <ul> <li>FINANCE</li> <li>Treasurer report</li> <li>Increase hours for administrative assistant and make a 20 hour/week salaried position - approval process?</li> </ul>  | Susan Bryner                          |
| 1:35 – 1:45<br>10 min | <ul> <li>MICROZONES</li> <li>Update on South Central Microzone Grants <ul> <li>Bear Creek Framing</li> <li>FreQuincy Concert Series</li> <li>Quincy Visitors Center at Plumas Co. Museum</li> </ul> </li> <li>Recently funded Northwest Grants <ul> <li>Plumas Audubon - Grebes Festival</li> <li>Maidu Consortium - Logging Jamboree</li> <li>Courage Worldwide - Triathlon</li> </ul> </li> <li>Plumas Arts - Wild Plumas Event (South Central and Northwest microzones shared cost)</li> <li>Revised Microzone Procedures</li> </ul> | Janice Haman                          |
| 1:45 – 1:50<br>5 min  | Public Input/Discussion   | Sharon Roberts                        |
| 1:50 – 2:00<br>10 min | <ul> <li>Closed session: Acceptance of Joe's resignation</li> <li>Joe's Resignation - letter</li> <li>Josie's resignation - letter</li> <li>Administrative Assistant - contractor to employee <ul> <li>Admin Tasks</li> </ul> </li> </ul>   | Board Members<br>Only                 |